MWAP.INFO
Free Music And Videos Search and Play
Top Lagu 2016
HD Videos Fast Download
Music Video
VIA VALLEN JERIT ATIKU OM . SERA " JATENG FAIR 2018 '' ( OFFICIAL VIDEO ) PRPP SEMARANG


Uploaded: 06 September 2018
Duration: 5Minutes
User By: Drone workz
Views: 110725
Description: Jangan Lupa di Share ya videonya .. di facebook kalian... atau di mana aja.. dan jangan lupa SUBSCRIBE !!! Drone_workz !!! jika anda suka monggo di like video ini biar tambah semangat lg bikin videonya... SEMOGA VIDEO INI BISA MENGHIBUR ... TERIMA KASIH ... Penyanyi : Via Vallen Judul Lagu : Jerit Atiku Album : Hip Hop Jawa Populer Pencipta / Label ? / Milady Record Via Vallen - Jerit Atiku Lirik aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri Rapp : sak ben dino aku kelingan karo awakmu opo nang kono kowe juga mikirke awakku ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu tresnomu kependhem jero nang jero atiku ku coba melawan duniaku demi kamu mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku ku mohon sayang mengertilah keadaanku aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku tak ku sangka kowe tego ninggal aku ku percaya semua janji manismu ra keroso eluh netes ning pipiku tego tenan kowe ngelarani aku opo kowe ra krungu jerit atiku tresnoku jero ning ati hanya untukmu sakbendino kau buat aku nelongso keloro-loro sampek tembus ning dodo aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri Rapp : kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam membuatku menangis dari siang sampe malam duh Gusti kudu piye aku iki eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e tresno iki panjenengan sing maringi tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini tak ku sangka kowe tego ninggal aku ku percaya semua janji manismu ra keroso eluh netes ning pipiku tego tenan kowe ngelarani aku opo kowe ra krungu jerit atiku tresnoku jero ning ati hanya untukmu sakbendino kau buat aku nelongso keloro-loro sampek tembus ning dodo aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri
Source : Youtube.com
Start Download Now
DOWNLOAD MP4 - 1080p
Download as Video MP4 360p
Download as Video 3GP 240p
Download as Video 3GP 144p
Hindi App Android Movie
Download mp3 128kbps
Download And Play Here...
HD Videos Download And Play
Related Search: akitombwa jikoni, justin bieber show , show de justin bieber em são paulo, show de justin bieber , justin bieber, Jepang seks, Korea seks, * 10 sal ladki sel video gp3, anuya bhagvath bathroom nude, akh lag jaave choreography, hot english kis hollywood, allama kaleem ullah multani 5 5 2017, o nandi ke veera, मैरे नशके कवर.xnxx, peeche, learning, post ironic neo ravepunk, پشتون گانا3gp, wandy fiore hot photoshoot, chorn kachor film com,