MWAP.INFO
Free Music And Videos Search and Play
Wenehono Wektu - Eny Sagita dan Cak Rul - OM. Sagita
HD Videos Fast Download
Music Video
VIA VALLEN JERIT ATIKU OM . SERA " JATENG FAIR 2018 '' ( OFFICIAL VIDEO ) PRPP SEMARANG


Uploaded: 06 September 2018
Duration: 5Minutes
User By: Drone workz
Views: 201395
Description: Jangan Lupa di Share ya videonya .. di facebook kalian... atau di mana aja.. dan jangan lupa SUBSCRIBE !!! Drone_workz !!! jika anda suka monggo di like video ini biar tambah semangat lg bikin videonya... SEMOGA VIDEO INI BISA MENGHIBUR ... TERIMA KASIH ... Penyanyi : Via Vallen Judul Lagu : Jerit Atiku Album : Hip Hop Jawa Populer Pencipta / Label ? / Milady Record Via Vallen - Jerit Atiku Lirik aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri Rapp : sak ben dino aku kelingan karo awakmu opo nang kono kowe juga mikirke awakku ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu tresnomu kependhem jero nang jero atiku ku coba melawan duniaku demi kamu mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku ku mohon sayang mengertilah keadaanku aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku tak ku sangka kowe tego ninggal aku ku percaya semua janji manismu ra keroso eluh netes ning pipiku tego tenan kowe ngelarani aku opo kowe ra krungu jerit atiku tresnoku jero ning ati hanya untukmu sakbendino kau buat aku nelongso keloro-loro sampek tembus ning dodo aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri Rapp : kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam membuatku menangis dari siang sampe malam duh Gusti kudu piye aku iki eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e tresno iki panjenengan sing maringi tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini tak ku sangka kowe tego ninggal aku ku percaya semua janji manismu ra keroso eluh netes ning pipiku tego tenan kowe ngelarani aku opo kowe ra krungu jerit atiku tresnoku jero ning ati hanya untukmu sakbendino kau buat aku nelongso keloro-loro sampek tembus ning dodo aku loro ati ditinggal kekasih gampange kowe ngucap pergi aku loro ati ditinggal kekasih ku terpuruk sepi sendiri
Source : Youtube.com
mp3 bolywood hits
DOWNLOAD MP4 - 1080p
Download as Video MP4 360p
Download as Video 3GP 240p
Download as Video 3GP 144p
Hindi App Android Movie
Download mp3 128kbps
Hindi App Android Movie
HD Videos Download And Play
Related Search: Yatra New Hindi Dubed Moves, Premkatha chitram movie scenes, Cheej Bari Hai Mast Mast 3 Gp Video Dow., Morewap Videos, Yaatra New Hindi Dubed Moves, *kerlamovie, Ic 555 rpm, tahir new kalam, Desi kissing video, D vilan, height weight increase top five tacning, robbot 2, Ic 555 teko meter, Tamil vetrivel movie comedy, Sakhyam new hindi dubed moves, pantyhosed model, legslavish , Tamil old movie comedy, Tamil food comedy, Sudhir Babu Premkatha Chitram Movie Scenes,